Wil je Slagerspassie volledig gebruiken?
Login of registreer een account.
REGISTREER JE NU!
E-mailadres
Wachtwoord

E-mailadres
Dit adres is bij ons niet bekend
[forgotPassText]
terug
magazine
Innovatie: bereiden in vacuüm zakken
in dit magazine
  • Vacuüm garen
  • Kant-en-klaar maaltijden

Vlees en kant-en-klaarmaaltijden bereiden in vacuümzakken: het is mogelijk sinds er hittebestedige vacuümzakken zijn. Het kan je product lekkerder maken en langer houdbaar. In dit artikel twee voorbeelden. 

Theo Verkleij

TNO

bekijk
Funs Rutten

Slagerij Rutten

bekijk
Tips: verkoop van vacuümproducten

Hier een aantal verkooptips van  ondernemers die vacuüm garen of die kant en klaarproducten in vacuümzakken verkopen. 

1

Toen ik net vacuumproducten verkocht moesten klanten wennen. Ik legde vaak uit wat de voordelen ervan zijn. Ik verkoop het nu heel goed.

2

De vacuümproducten liggen met de juiste etikettering in het zelfbedieningsmeubel. In het weekend leg ik de aanbiedingen ook in de toonbank. Zo vallen ze op.

3

Wij merkten dat er vanuit de horeca ook vraag was naar dit soort producten. Nu leveren we dus ook aan de horeca.

Om over na te denken…

Het vacuüm garen van vlees, of het verkopen van maaltijden in vacuümzakken is een relatief nieuwe techniek met veel voordelen. Misschien heeft dit magazine je geïnspireerd om ermee aan de slag te gaan. 

1

Past vacuüm garen of hittebestendige vacuümzakken in jullie slagerij? 

2

Als je het gaat invoeren, hoe zou je dat aanpakken?

3

Hoe vertellen jullie je klanten wat de voordelen zijn van vacuümverpakte producten?

Swipe voor meer tips
like & reageren
Gerwin Verhoef
27 juli 2016
10:21
Leuk onderwerp jammer dat het zo kort is! ☺️ Hier wil ik wel meer informatie over krijgen 😊
Reactie aangepast: 05-10-2017 15:51:59
Inloggen