E-mailadres
Wachtwoord

Heb je nog geen account?
REGISTREER JE NU!
E-mailadres
Dit adres is bij ons niet bekend
[forgotPassText]
Login
VEELGESTELDE VRAGEN

Wat kan ik allemaal vinden op Slagerspassie?

Op Slagerspassie vind je inspiratie en informatie over het slagersvak. Je kunt ervaringen en ideeën lezen en bekijken van ondernemers en medewerkers uit en geïnteresseerden in de branche. Als je bent ingelogd kun je ook zelf foto's plaatsen, liken of een reactie geven.

Wat vind ik op de homepage?

Op de homepage zijn altijd de laatste magazines, reportages, vlogs en nieuwsberichten zichtbaar. Ook worden actuele (seizoens) magazines getoond zodat je weer nieuwe inspiratie op kunt doen.

Wat vind ik in het magazineoverzicht?

Hier vind je alle magazines  uit Slagerspassie. Je kunt de magazines filteren op thema. Door op het magazine te klikken, open je het magazine. Met behulp van het pijltje klik je door het magazine. 

Wat is de mediabibliotheek?

Foto's, video's en vlogs die je inspireren en op ideeën brengen staan in de mediabibliotheek. Door gebruik te maken van filters en de zoekfunctie, kun je gericht op zoek naar inspiratie. Like, reageer of deel mooie foto’s als je ingelogd bent. 

Hoe kan ik zelf een foto uploaden?

Jij kunt zelf een bijdrage leveren in de mediabibliotheek door foto’s toe te voegen. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Dit kan je makkelijk doe middels de “Upload” knop in de mediabibliotheek. Na het aanklikken van deze knop kan je de afbeelding selecteren die je wilt uploaden. Plaats een beschrijving en selecteer trefwoorden, zodat anderen jouw foto goed kunnen vinden. 

Kan je reacties plaatsen?

Je kunt op meerdere plaatsen reacties plaatsen binnen slagerspassie. Dit kan bij een media bestand en/of bij een magazine. Bij het plaatsen van een reactie wordt je naam (en slagerij) getoond. Indien een reactie ongepast is kan deze worden verwijderd. Om een reactie te plaatsen moet je wel ingelogd zijn. 

Hoe maak ik een account aan?

Als je een account wilt aanmaken dan kun je dit doen door op de button 'inloggen' te klikken en daarna op 'registreer je nu'. Hier kun je de benodigde gegevens invullen, waardoor je een account aanmaakt waarmee je kunt inloggen.

Wat zijn berichten en mijn foto’s?

Bij de berichten staan de reacties van andere gebruikers wanneer jij iets hebt geplaatst.  Wanneer iemand een reactie plaatst op jouw foto, ontvang je een melding. Bij mijn foto’s, kunnen de foto’s beheerd worden die jij zelf hebt geüpload. 

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Je kunt je wachtwoord wijzigen bij de profielgegevens. Klik hier vervolgens op “Profiel gegevens wijzigen”. Kies dan voor ‘wachtwoord wijzigen en vul zowel je oude als nieuwe wachtwoord in. Wanneer dit correct is ingevuld is je wachtwoord gewijzigd.

Hoe kan ik zoeken?

Je kunt op 2 pagina’s zoeken in slagerspassie. Zowel in het magazine overzicht als in de mediabibliotheek kan worden gezocht. Zo kunt je snel de juiste informatie vinden door gebruik te maken van de filters of een zoekterm.

Hoe kan ik slagerspassie delen op social media?

Verschillende delen kunnen vanuit Slagerspassie worden gedeeld op social media. Dit kan met behulp van de Facebook en Twitter iconen. Als deze zichtbaar zijn kan de betreffende pagina worden gedeeld op social media.

Hoe vertel ik anderen over slagerspassie?

Op de homepage is linksonder de optie “vertel een vriend”. Middels deze optie kan jij snel je vrienden informeren over slagerspassie zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Hoe zet ik het slagerspassie icoon op het startscherm van mijn Android device?

Open Slagerspassie in je browser. Open het menu van je browser door op ‘meer’, ‘more’ of ‘…’ te tappen. Kies ‘sneltoets toevoegen aan startscherm’ of ‘add to homescreen’.

Hoe zet ik het slagerspassie icoon op het startscherm van mijn Apple device?

Open slagerspassie in je browser. Open het actiemenu van je browser met de middelste knop onderaan het scherm. Kies ‘zet in beginscherm’.

Hoe kan ik contact opnemen met Slagerspassie?

Heb je een vraag over Slagerspassie of wil je een suggestie of opmerking delen? Dan kun je contact opnemen met de helpdesk van Slagerspassie. Wij helpen jou graag! Deze is zowel telefonisch als per email te bereiken.

Helpdeks: 088-7300 800 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00) en (info@slagerspassie.nl). 

Hoe pas ik mijn profiel aan?

Je gaat naar het profiel icoon rechtsonder. Je klikt op “Profiel gegevens wijzigen”. Je kunt nu bijvoorbeeld je persoonlijke gegevens aanpassen en een profielfoto uploaden. Ook kan je hier je account verwijderen als je niet meer wilt deelnemen aan slagerspassie.