E-mailadres
Wachtwoord

Heb je nog geen account?
REGISTREER JE NU!
E-mailadres
Dit adres is bij ons niet bekend
[forgotPassText]
terug
magazine
Belegde broodjes
in dit magazine

Onderwerpen:

  • afwegingen bij keuze voor broodjes in het assortiment
  • voordelen broodjes verkopen
  • klassiekers
  • doelgroepen en hun kenmerken
  • wettelijke regels hygiëne en verpakkingsmaterialen

Met de verkoop van broodjes trek je een nieuwe klantengroep aan. Niet elke slagerij is geschikt voor de verkoop van broodjes. Is jouw locatie geschikt? Heb je genoeg ruimte? Ontdek in dit magazine welke afwegingen een rol spelen en hoe jij van de verkoop van broodjes een succes maakt.

 

De locatie van de slagerij is zeer bepalend voor het succesvol aanbieden van broodjes in het assortiment.
Eens
0%
Oneens
0%
bekijk feedback
Jeroen van Voornveld van slagerij Gelderblom

belegde broodjes verkopen bij de slager

bekijk
Tips

Voordelen voor de klant. Waarom koopt een klant broodjes bij de slagerij?

1

De klant gaat voor gemak.

2

De klant wil verrast worden. Of iets eten wat de klant zelf niet makkelijk maakt.

3

De klant wil verse ambachtelijke producten. Daar kunnen de broodjes van de supermarkt niet tegenop.

4

De klant koopt broodjes bij de slager omdat deze goedkoper zijn dan broodjes in de horeca.

5

Gebruik de informatie uit de vorige tips om je klant op de juiste manier aan te spreken.

Verrassende klassiekers

Bekijk hier met welke verrassende broodjes jouw collega’s succes hebben.

Deze feestelijke stoombroodjes zijn belegd met pulled pork, pulled beef en rauwe ham met brie - Keurslager Dennis Timmer.

Bruine pistolet met rosbief, ijsbergsla, kappertjes en truffelmayonaise- Slagerij De Schuyt.

Rijk belegde sandwich rosbief - Mark van der Spoel

Carpaccio classic: carpaccio, rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kerstomaatjes en truffelmayonaise - Slagerij Gelderblom

Luxe chiabatta met gehakt, tomaat en sla - Slagerij Gelderblom

Belegde broodjes in de praktijk

Slagerij De Schuyt

Ken je broodjesklant

Wie kopen belegde broodjes? Ontdek hier hoe je het assortiment aanpast aan je doelgroep. 

i
i
i
i
i
Verpakkingsregels

Als je broodjes verkoopt, krijg je ook te maken met het verpakken en bereiden van broodjes. Natuurlijk doe je dit zo hygiënisch én duurzaam mogelijk. Daarbij heb je te maken met wet- en regelgeving. Door hygiënisch te werken, voorkom je besmetting door bacteriën of virussen.

Hygiëne
Spelregels ongekoelde presentatie
Wat is Single Use Plastic (SUP)?
Regels Single Use Plastic (SUP)
Om over na te denken...

Met de verkoop van belegde broodjes kun je nieuwe klanten verleiden de slagerij binnen te komen. Je kunt de broodjes ook laten bestellen of een speciale zitcorner inrichten waar klanten hun broodjes kunnen opeten. De locatie van de slagerij is een belangrijke succesfactor. Natuurlijk houd je je bij de verkoop van broodjes aan de hygiëne- en verpakkingsregels. Met de verkoop van broodjes kun je jouw klassiekers extra onder de aandacht brengen.

1

Hoe maak je met jouw favoriete vlees een aantrekkelijk belegd broodje?

2

Is de locatie van jouw slagerij geschikt voor de verkoop van broodjes. Waarom wel/niet?

3

Welke aanpassingen in de winkel zijn nodig om (meer) broodjes te kunnen verkopen?

4

Waarom voldoet jouw slagerij wel/niet aan de wettelijke hygiëneregels voor broodjesverkoop? 

Swipe voor meer tips
Aan de slag

Overtuig je collega’s

Houd een korte presentatie (maximaal 5 minuten) waarin je je collega’s ervan overtuigt belegde broodjes aan het assortiment toe te voegen of jullie broodjesassortiment uit te breiden. Welke voordelen zie jij? Welke nieuwe klanten denk je te kunnen bereiken? Waarom vind je jullie slagerij geschikt? Welke ideeën heb je over het beleggen van de broodjes?

Denk ook vast na over de tegenargumenten die je collega’s kunnen hebben. Hoe kun je op deze tegenargumenten reageren?

Bedenk een nieuwe klassieker

Welk beleg zou jij op een broodje doen? Kies je voor een verrassende smaakcombinatie? Of houd je juist van klassiek? Welke klant heb je voor ogen? Kijk voor inspiratie op internet of ga langs bij een andere slager.

like & reageren
Inloggen