Wil je Slagerspassie volledig gebruiken?
Login of registreer een account.
REGISTREER JE NU!
E-mailadres
Wachtwoord

E-mailadres
Dit adres is bij ons niet bekend
[forgotPassText]
Vlog: advies geven aan de klant
Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven
Vakmanschap
Slagerij Knobbout
Inspraak in de cao
als kaderlid bij FNV
Vlog Tartaar bereiden
met Restaurant Rauw
MAGAZINE
Verzuim en reïntegratie

Het liefste heb je gezonde en tevreden mensen op de werkvloer. Maar toch kan het dat een medewerker zich ziek meldt. Dat is vervelend voor jullie allebei. Als werkgever wil je daarom verzuim zo veel mogelijk voorkomen, bijvoorbeeld door op tijd in gesprek te gaan. Maar soms is voorkomen niet mogelijk. Je bent dan wettelijk verplicht om je medeweker te begeleiden bij zijn of haar reïntegratie. Dit magazine geeft je praktische tips over hoe je omgaat met verzuim en re-integratie.

Het onderwerp "Creatief tafelen" staat centraal voor onze quiz.

start
Test je vakkennis met onze
Voordat je start zijn we benieuwd...
Ben jij werkzaam in de slagersbranche?
ja
nee
Vraag 1

Wat is creatief tafelen?

Als slager maak je leuke kant-en-klaarmaaltijden voor je klant.

Je denkt als slager samen met een klant na over een origineel menu.

Je organiseert een proeverij voor klanten in jouw slagerij.

Klanten bereiden zelf aan tafel hun eten met producten uit jouw slagerij.

Vraag 2

Wanneer kun je HET BESTE creatief tafelen?

bij een feestelijk moment in de huissfeer

bij een feestelijk moment in de winter

bij een feestelijk moment in de zakelijke sfeer

bij een feestelijk moment met goed weer

Vraag 3

Een klant wil gezellig tafelen, maar zoekt wel een gezonde optie. Wat raad je aan?

Vraag 4

Een klant wil gourmetten met kerst, maar met een luxe uitstraling. Welk pakket raad je aan?

lamsworstjes, Toscaanse kipfilet, speklapjes

mini-slavinken, hamburgertjes en kipfilet

stukjes hertenbiefstuk, parelhoenfilet en ossenhaas

vegetarische minischnitzels, falafel en bonenburgers

Vraag 5

Hoe verhoog je met creatief tafelen de omzet HET MEEST?

door duurdere vleessoorten te verkopen

door een hogere groenteconsumptie

door een hogere vleesconsumptie

door meer buffetproducten te verkopen

verder
Dat is goed!
verder
Helaas...
verder
Wow! op rij goed
herstart
Je hebt vragen goed beantwoord!
Geïnspireerd geraakt? Lees meer over het magazine: Creatief tafelen
UITGELICHT Buffetten
GEÏNSPIREERD GERAAKT? LEES HET MAGAZINE
Magazine: Buffetten
lezen
Interview

Branche erkende meesterslager: Johan van Uden

Lezen
Geplaatst door
nieuws Magazines
Voor vragen over hoe Slagerspassie werkt kun je terecht bij het onderdeel veelgestelde vragen. Deze vind je in het menu. Natuurlijk kun je voor vragen, suggesties of opmerkingen ook altijd contact opnemen met de Helpdesk van Slagerspassie. Wij helpen jou graag! Deze is zowel telefonisch als per email te bereiken.