Wil je Slagerspassie volledig gebruiken?
Login of registreer een account.
REGISTREER JE NU!
E-mailadres
Wachtwoord

E-mailadres
Dit adres is bij ons niet bekend
[forgotPassText]
Door de ogen van de consument
met Slagerij Keulen
Vlog: dubbeldoelkoe
Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven
Organisatie van kerst
met Keurslagerij Poleij
Wild
Slagerij ter Weele
MAGAZINE
Door de ogen van de consument

Een mooie vitrine, een leuke actie op sociale media, de aankleding van je winkel rondom feestdagen: het visitekaartje van je bedrijf bepaalt hoe je bekend staat bij je klanten en maakt ook dat klanten de weg vinden naar jouw slagerij. Hoe kijken je klanten naar jouw slagerij? En waarom is het zo belangrijk dat je door de ogen van je consument naar je bedrijf kijkt?

Het onderwerp "Kerst" staat centraal voor onze quiz.

start
Test je vakkennis met onze
Voordat je start zijn we benieuwd...
Ben jij werkzaam in de slagersbranche?
ja
nee
Vraag 1

Hoelang kun je gerechten ter presentatie goed houden als je ze strak sealt en ’s avonds koelt?

twee dagen

vier dagen

een week

twee weken

Vraag 2

Wat is het GROOTSTE voordeel van het zelf laten proeven van de kerstgerechten (door je medewerkers)?

Je kunt klanten beter adviseren.

Je kunt het gerecht aanpassen.

Je kunt het gerecht delen met je familie.

Je weet hoeveel het kost.

Vraag 3

Wat is GEEN goede tip voor het organiseren van kerstworkshops?

Begin vroeg met de voorbereidingen.

Organiseer meer workshops op een dagdeel.

Zoek contact met collega-slagers.

Zorg dat je het gehele assortiment aanbiedt.

Vraag 4

Wat is het GROOTSTE voordeel van het houden van een kerstproeverij?

meer besparing van kosten

meer productkennis bij klanten

meer samenwerking met partners

meer verkoop in de winkel

Vraag 5

Wat is GEEN goede tip voor het organiseren van een kerstproeverij?

Nodig alleen nieuwe klanten uit.

Zoek een goede samenwerkingspartner.

Zorg voor een goede locatie.

Zorg voor leuke aankleding.

verder
Dat is goed!
verder
Helaas...
verder
Wow! op rij goed
herstart
Je hebt vragen goed beantwoord!
Geïnspireerd geraakt? Lees meer over het magazine: Feestdagen: uitpakken in december!
UITGELICHT Hapjes
GEÏNSPIREERD GERAAKT? LEES HET MAGAZINE
Magazine: Hapjes
lezen
Interview

Branche erkende meesterverkoper Wim Koelewijn over barbecuetechnieken en -materialen

Lezen
Interview

Branche erkende meesterverkoper Wim Koelewijn over medewerkers enthousiasmeren en motiveren

Lezen
Interview

Branche erkende meesterverkoper Wim Koelewijn stelt zich voor

Lezen
Geplaatst door
nieuws Magazines
Voor vragen over hoe Slagerspassie werkt kun je terecht bij het onderdeel veelgestelde vragen. Deze vind je in het menu. Natuurlijk kun je voor vragen, suggesties of opmerkingen ook altijd contact opnemen met de Helpdesk van Slagerspassie. Wij helpen jou graag! Deze is zowel telefonisch als per email te bereiken.