E-mailadres
Wachtwoord

Heb je nog geen account?
REGISTREER JE NU!
E-mailadres
Dit adres is bij ons niet bekend
[forgotPassText]
Kaas
met Stijlslagerij Englebert & Hoeve Waterrijk
Barbecue
met Patrick Mul van keurslagerij Sam Rood
Halal dry-aged vlees
met Berkay Çapacı
Vakwedstrijden
met Knobbout slagerij
MAGAZINE
Vakwedstrijden

Vakwedstrijden zijn er in allerlei soorten. Door deel te nemen aan een vakwedstrijd ben je bewust bezig met je vak. Zo blijf je jezelf ontwikkelen. Lees verder en ontdek welke vakwedstrijden er zijn en wat het deelnemen eraan andere slagers heeft opgeleverd.

Het onderwerp 'Hapjes' staat in deze quiz centraal.

start
Test je vakkennis met onze
Vraag 1

“De keuzes die je maakt wanneer je hapjes gaat verkopen, baseer je op de visie van je slagerij.”

juist

onjuist

Vraag 2

“Verschillende doelgroepen willen dezelfde soorten hapjes.”

juist

onjuist

Vraag 3

Welke kosten stijgen bij het aanbieden van bezorging of catering van hapjes?

de marges op ingrediënten

de personeelskosten

Vraag 4

Wat kun je het beste gebruiken om warme hapjes aan je klant aan te bieden?

een smulsteen

een houten plank

Vraag 5

“Klanten worden vooral aangetrokken tot traditionele hapjes.”

juist

onjuist

verder
Dat is goed!
verder
Helaas...
verder
Wow! op rij goed
herstart
Je hebt vragen goed beantwoord!
Geïnspireerd geraakt? Lees meer over het magazine: Hapjes
UITGELICHT Buffetten
GEÏNSPIREERD GERAAKT? LEES HET MAGAZINE
Magazine: Buffetten
lezen
Interview

Slager Josja Haagsma over Meat Josja en Kød Clothing

Lezen
Interview

Josja Haagsma over de nieuwe inrichting van slagerij Biesma

Lezen
Interview

Josja Haagsma over Europees kampioen jonge slagers

Lezen
Interview

Josja Haagsma (slagerij Biesma) stelt zich voor

Lezen
Geplaatst door
nieuws Magazines
Voor vragen over hoe Slagerspassie werkt kun je terecht bij het onderdeel veelgestelde vragen. Deze vind je in het menu. Natuurlijk kun je voor vragen, suggesties of opmerkingen ook altijd contact opnemen met de Helpdesk van Slagerspassie. Wij helpen jou graag! Deze is zowel telefonisch als per email te bereiken.