E-mailadres
Wachtwoord

Heb je nog geen account?
REGISTREER JE NU!
E-mailadres
Dit adres is bij ons niet bekend
[forgotPassText]
terug
magazine
EVC en employability
in dit magazine
  • EVC
  • Employability
  • Scholing

Als je werkt in een slagerij, lees dan snel verder. Dit magazine is speciaal voor jou geschreven. Wil jij laten zien wat jouw ervaring waard is? Dan is EVC misschien iets voor jou. Dit versterkt je positie op de arbeidsmarkt. Wil je eens verder kijken dan de slagersbranche? Employability biedt de mogelijkheid om je buiten het slagersvak te ontwikkelen. Dit artikel legt uit wat EVC en employability zijn en nog veel belangrijker, wat jij er mee kunt doen!

Wat zijn EVC en employability?

Je werkt al een tijd in de slagerij, maar hebt geen diploma. Door je ervaring weet je misschien net zoveel als iemand die wel een diploma heeft.

EVC
Employability
EVC

Gildeslager Burggraaf

Employability in de praktijk

Met employability kun je met je werk een andere richting op. Lees de ervaring van twee collega's die een employabilitytraject zijn ingegaan.

Danny Schepers

Gewichtsconsulent

bekijk
Will Maas

Pedicure

bekijk
Om over na te denken…

Je weet nu wat EVC en employability is. Via een EVC-procedure laat je medewerker zijn kennis en ervaring omzetten in een Ervaringscertificaat. 

Een medewerker kan ook gebruik maken van de employabilityregeling en een opleiding volgen buiten de branche, bijvoorbeeld een cursus Engsels of een opleiding tot boekhouder. 

1

Wat kan EVC en/of employability voor de slagerij betekenen?

2

Welke kansen biedt een EVC traject voor de slagerij? 

3

Heb jij medewerkers die in aanmerking komen voor een EVC traject?

Swipe voor meer tips
like & reageren
Inloggen